Næste event

Det store støtteshow ’LET RØVEN’

Det bliver en ustyrlig underholdende aften med både sang, musik, dans, sjov og en lille smule vanvid.

Vi lover, at du bliver godt underholdt, får grinet og klappet igennem og går hjem med visheden om, at du også har været med til at støtte en god sag.

Fredag den 27/5-2022 kl. 19.30 slår vi dørene op til Det Kongelige Teater til et brag af et show til støtte for forskningen i prostatacancer med nogle af Danmarks mest populære artister, musikere og kunstnere

Line-Up

Galla StøtteShowet præsenterer

Mød vores Line-Up af fantastiske kunstnere:

Køb billet til showet og vær med til at støtte. Kom og vær med og lad os få en dejlig oplevelse og skøn aften sammen. Vi har brug for din støtte.

Musikken er frit stillet til rådighed af KODA og Gramex uden betaling

Vært Julie Berthelsen

Vært Julie Berthelsen

Julie Berthelsen, kendt og elsket sanger og med-vært sammen med Amin Jensen i Gallashowet. Julie Berthelsen er en fantastisk og skøn vært, og derudover har hun den dejligste stemme, som mange har oplevet bla. ved hendes mange julekoncerter rundt om i Danmark. Vi bliver selvfølgelig forkælet med et par sange og måske en overraskelse??

Vært Amin Jensen

Vært Amin Jensen

Amin Jensen, Danmarks populære entertainer, TV-vært, stand up komiker og meget mere. Sammen med Julie Berthelsen fører Amin Jensen som den ene vært os gennem hele showet. Vi får også smagsprøver på hans store stemme, og mon ikke der ryger lidt ‘finker af fadet’ undervejs - på den sjove måde!

Silas & The Boyband Tour

Silas & The Boyband Tour

Det bliver til intet mindre end en verdenspremiere, når Silas Holst og The Boyband Tour går på scenen, og gulvbrædderne bliver testet i et show, der garanterer den vildeste fest, når sang, dans og showmanship smelter sammen i en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når de for første gang nogensinde slår sig løs på scenen på Gl. Scene.

Sada Vidoo

Sada Vidoo

Sada Vidoo, sanger og sangskriver, tidligere finalist i den britiske udgave af ’X Factor’. Sada Vidoo er også kendt fra Dansk Melodi Grand Prix 2017 og er en international stjerne, der er kendt for at være levende dukke og en af Simon Cowells erklærede yndlinge.

Linda Andrews

Linda Andrews

Linda Andrews, X-factor DK vinder 2009, forrygende gospelsangerinde, leder af gospelkor mm. I løbet af aftenen vil vi opleve et gnistrende møde mellem Linda Andrews og Sada Vidoo med indbygget kæmpe, spektakulær overraskelse.

Jørgen Olsen (Brødrene Olsen)

Jørgen Olsen (Brødrene Olsen)

Jørgen Olsen (Brødrene Olsen) sanger, sangskriver, sammen med sin bror Niels Olsen vindere af internationale Melodi Grand Prix i 2000 - vores allesammens ‘Wings of Love’ er i den grad still going strong. Kæmpelang liste af hits gennem et helt liv.

Barbara Moleko

Barbara Moleko

Barbara Moleko, Sanger, sangskriver og tidligere MGP vært. En stærk og levende, powerful artist, en fantastisk musikalsk oplevelse. Livets mange oplevelser og smerte har formet den dygtige sanger og er med til at give Barbara Moleko et personligt, stærkt og samtidigt skrøbeligt udtryk.

Emma Nicoline

Emma Nicoline

Emma Nicoline, Sanger, sangskriver med en helt utrolig fin og helt egen vokal, der både rører og inspirerer, når hun formidler personlige oplevelser i sine fantastiske sange. En moderne artist der bringer en spændende lyd til den danske musikscene.

Aerial Art v/Charlotte Czochara

Aerial Art v/Charlotte Czochara

Charlotte Czochara, Danser, koreograf, kreativ performer. Charlotte Czochara er stifter af Aerial Art og er med sin styrke, smidighed, elegance og feminine udstråling en fantastisk oplevelse uanset om hun er i aerial hoop eller på en pole. Det ser let, legende og elegant ud, når Charlotte Czochara optræder, men tag ikke fejl. Udover et kæmpetalent og mange færdigheder kræver det træning, træning og... ja træning!

Mads Lumholt

Mads Lumholt

Mads Lumholt, Sanger, komponist og korsanger. Mads er Julie Berthelsens grandfætter og med i Julies Berthelsens band, men vil også optræde som solist på scenen i showet. Hans fantastiske stemme vil med garanti få hårene til at rejse sig, når han synger den måske mest kendte sang fra Les Miserables. Det bliver en stor oplevelse.

Steve Barakatt

Steve Barakatt

Steve Barakatt, Canadisk pianist, komponist, sanger, producer. Steve har siden barnsben spillet klaver, studeret både klassisk musik og jazz. Flere gange pris- og awardvindende komponist. Har bla. skrevet hymne til Unicef og hymne til the Saemangeum MegaCity. Optrådt i 100-vis af tv-shows, udgivet 10 albums med mere end 100mio. lyttere på 5 kontinenter. ‘Let Røven’ er stolte af at kunne præsentere Steve Barakatt for første gang i Danmark og Norden.

Element of surprise

Element of surprise